Home

Gospelkoor Happiness 1

Welkom op de website van Gospelkoor Happiness!

 

Gospelkoor Happiness in een interkerkelijk koor verbonden aan de vrije evangelische gemeente in Goes (VEG)  Wij zijn een enthousiaste groep mensen met een duidelijke boodschap, "Het doorgeven van het evangelie van Jezus Christus". Wij doen dat door het zingen van vrolijke gospels en andere christelijke liederen, meestal in het Engels.

 

Na vele jaren van zingen, muziek maken, getuigen, bemoedigen, herinneringen maken en delen heeft Gospelkoor Happiness besloten om te stoppen.

 

We zijn daarom niet meer te boeken voor optredens.

 

Wij kijken met warme gevoelens terug op de afgelopen jaren en wil daarom leden, oud-leden, gastleden, muzikanten, technici, dirigent (en) en een ieder die gospelkoor Happiness mogelijk gemaakt hebben bedanken.

 

Wij zullen nog éénmaal optreden op 7 maart 2020 met het project ‘Alive in You’ wat we samen met de Bethelband zullen doen.Tijdens deze avond worden er voor u door Gospelkoor Happiness en de Bethelband diverse nummers gespeeld en gezongen die met elkaar verbonden worden door een prachtige verhaal lijn. U wordt van harte uitgenodigd om met ons mee te zingen en te beleven. 

 

 Heeft u vragen of opmerkingen,dan kunt u een email ook sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.